Happietaria is op zoek naar vrijwilligers!

Om Happietaria Leiden dit jaar tot een groot succes te maken, hebben we jouw hulp nodig! We zijn op zoek naar veel mensen die zich in willen zetten in de keuken, in de bediening en achter de bar. Dus neem je vrienden, studie-, huis-, vereniging- en dispuutsgenoten mee, geef je op en kom een avond meehelpen voor het goede doel!
Aanmelden als vrijwilliger kan via dit formulier: https://goo.gl/forms/qpXJXWg62CKcSHpk1

Shifts

In de keuken ben je voornamelijk bezig met de voorbereidingen en het koken van het diner. Hiernaast moet er afgewassen worden. Je wordt altijd geholpen door twee leden uit de keuken-commissie en soms een professionele kok. De eerste shift voor de keuken begint om 14.30u en de tweede om 18.00u.

In de bediening ben je bezig het opnemen van bestellingen en het bedienen van de klanten (cateringervaring is niet verplicht). Voor en nadat er klanten zijn zorg je ervoor dat het restaurant gereed en opgeruimd is. De eerste shift voor de bediening begint om 16.00u en de tweede om 19.00u.

Achter de bar krijg je de bestellingen voor drankjes door en zet je deze klaar voor de bediening. De eerste shift duurt voor de bar van 17.00u-20.00u en de tweede van 20.00u t/m de sluiting. Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt met werken achter een bar.

Mocht je graag willen afwassen, dan ben je ook van harte welkom. Deze shifts hebben dezelfde tijden als de shifts van de bediening.

Heb je nog vragen, dan kun je altijd mailen naar [email protected]

Muzikanten

Naast medewerkers in de bediening en keuken zijn we ook op zoek naar muzikanten die live muziek willen maken in ons Happietaria. Hiervoor kan je je hier aanmelden: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScR4Sraa41pTcR5XE0EH92F5rm1UbAeIVCa1zNfUsTKpWvwKQ/viewform?usp=sf_link