Wat is Happy Gift?

Happy Gift geeft ondersteuning aan jongerengroepen die initiatieven opzetten als Happietaria’s en initieert reizen in samenwerking met haar partners.

Hoe helpt Happy Gift de Happietaria-teams? De motivatie van Happy Gift ligt in Gods Geest van naastenliefde. Jezus inspireert om de armen te helpen (Bijbel: Mattheüs 25:35,36); de opdracht is om het werk van Happy Gift overbodig te maken.

Happy Gift heeft als vaste partners ZOA, Tear, Miva en International Justice Mission. Happy Gift zoekt uit de structurele hulpprogramma’s van de partners projecten uit waarvoor de Happietaria’s geld gaan inzamelen.

Happy Gift coördineert het contact met de landelijke sponsors FarmFrites, Lassie en Wilde Ganzen en coördineert het contact met Crowe Horwath Foederer die de financiën van de Happietaria’s en van de stichting controleert.

Wie is Happy Gift

Happy Gift kan niet bestaan zonder de inzet van meer dan 2.000 studenten per jaar die op welke manier dan ook zich inzetten voor de restaurants. Happy Gift heeft meer dan 15.000 bezoekers per jaar die in de restaurants komen eten voor het goede doel. Er zijn daarnaast meer dan 750 lokale sponsoren die de restaurants producten in natura geven en daarmee de acties mogelijk maken!

Zonder jouw steun zou Happy Gift niet bestaan.
Wil je Happy Gift steunen? Wordt donateur!